Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (4 Értékelés)

A recept hozzávalói (36 szelet):

A recept elkészítése:

Az előírásnak megfelelően megfőzzük a pudingot. Ha kihűlt, kikeverjük az áttört tehéntúróval. Hozzáadjuk a fruktózt, a citrom reszelt héját, levét, majd a keményre vert tejszínt. A vízben oldásig hevítjük a zselatint, majd ha kihűlt, belecsurgatjuk a túrókrémbe. 2 torta lesz belőle. 1-1 lapot megkenünk túrókrémmel, rátesszük a felső lapot és hűtőben, legalább 1 napig dermesztjük. Majd a tetejét is megkenjük a félretett krémmel. Az 5. lapot apróra összetördeljük és a torták tetejére szórjuk.

 

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Energia

Szénhidrát

Fehérje

Zsír

1 szelet

104 kCal/434 kJ

10,6 g

4,4 g

4,8 g

Teljes mennyiség

3756 kCal/15654 kJ

383,5 g

161,5 g

173,7 g

A recept forrása: A receptet Székelyné Gondos Karolina hozzájárulásával tettük közzé.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM