Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (1 Értékelés)

Gyümölcstorta

Klasszikus piskóta alap pudinggal és gyümölccsel kombinálva olyan alkalmakra, amikor tényleg valami finomat ennénk!

Nehézségi fok: közepes

Időszükséglet: 60 perc

A recept hozzávalói (8 adag):

A recept elkészítése:

A tortalaphoz az egész tojásokat elkeverjük a 100 g eritritollal Hozzáadjuk az olajat és a tejet, elkeverjük, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet is. A massza 2/3-át sütőpapírral bélelt tepsibe kanalazzuk, majd a maradék tésztához hozzáadjuk a kakaóport és ezt a masszát is a tepsibe öntjük. 180 fokon előmelegített sütőben kb. 20-25 percig sütjük. Ha kihűlt ketté vágjuk. Miközben sül a piskóta, a 40 g eritritollal és az 5 dl tejjel megfőzzük a kétféle pudingot. Ezt is kihűtjük, majd megkenjük a lapokat, a tetejére szórjuk a megmosott áfonyát. Elkészítjük a zselatint és a torta tetejére csurgatjuk, majd betesszük a hűtőbe, hogy megdermedjen.

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Energia

Szénhidrát

Fehérje

Zsír

1 adag

233 kCal/

14 g

11,9 g

12,8 g

Teljes mennyiség

1864 kCal/

112 g

95,2 g

102,4 g

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM