Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (1 Értékelés)

A recept hozzávalói (4 adag):

  • 300g karalábé
  • 300g sárgarépa
  • 4 db újhagyma
  • 1 csomag retek
  • 300g uborka
  • 2dl natúr joghurt
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • citromlé
  • petrezselyem

A recept elkészítése:

A megtisztított karalábét és a sárgarépát lereszeljük, felkockázzuk az uborkát és a retket, az újhagymát apróra vágjuk és az egészet jól összekeverjük. A joghurtot jól összekeverjük a citromlével, olajjal, sóval, petrezselyemmel, majd leöntjük vele a zöldségeket, és 1-2 órára a hűtőbe tesszük. Remek kísérője lehet grillezett húsoknak, de önmagában is fogyasztható.

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Energia

Szénhidrát

1 adag

161 kCal/675 kJ

17 g

Teljes mennyiség

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM