Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (4 Értékelés)

Bizonyára sokunk szívében élnek kellemes emlékek valamely görög szigettel és a görög konyhával kapcsolatban. Készítse el itthon is a cukorbeteg diétába is rendkívül jól beilleszthető görög salátát!

A recept hozzávalói (4 adag):

  • 60 dkg paradicsom
  • 15 dkg feta sajt
  • 50 dkg kígyóuborka
  • 4 evőkanál olívabogyó
  • 20 dkg zöldpaprika
  • 30 dkg újhagyma
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 2 evőkanál borecet

A recept elkészítése:

A hozzávaló zöldségeket felkockázzuk, az olívabogyót felkarikázzuk, egy salátástálban elkeverjük és mindezt meglocsoljuk a borecettel és az olívaolajjal. Lazán átforgatjuk, majd a tetejét megszórjuk a felkockázott feta sajttal.

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Energia

1 adag

235 kCal/980 kJ

Teljes mennyiség

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM