Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (0 Értékelés)

uborka saláta 300x200

Szinte bármilyen főtt ételhez fogyasztható, de nyugodtan kipróbálhatjuk akár szendvicsekhez is, úgy is ellenállhatatlan. Mindenki számára kötelező recept.

Nehézségi fok: nagyon könnyű

Időszükséglet: 10 -15 perc

A recept hozzávalói (4 adag):

 

  • 60 dkg kígyóuborka
  • ecet
  • mesterséges édesítőszer
  • őrölt bors
  • fűszerpaprika

 

A recept elkészítése:

 

Az uborkát alaposan mossuk meg, vékony karikára szeleteljük (ha saláta uborkát használunk, hámozzuk meg), gyengén sózzuk le, és kis ideig állni hagyjuk. Közben ecetből, kevés vízzel és édesítőszerrel páclevet készítünk. Az uborkából kinyomkodjuk a sós levet. Az uborkát beletesszük a páclébe, kis ideig összeérleljük. Tálaláskor az adagok tetejét megszórhatjuk kevés őrölt borssal és fűszerpaprikával.

 

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Energia

Szénhidrát

Fehérje

Zsír

1 adag

15 kCal/

3 g

0 g

0 g

Teljes mennyiség

60 kCal/

12 g

0 g

0 g

 

 

Mentés

Mentés

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM