Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (0 Értékelés)

A recept hozzávalói (4 adag):

  • 50dkg póréhagyma
  • 10dkg szalonna
  • leveskocka
  • 3 szem burgonya
  • 1 kis doboz tejföl
  • 2dl fehér bor

A recept elkészítése:

A póréhagymát megtisztítom és vékony szeletekre felkarikázom és az előzőleg flekockázott és megpirított szalonna zsírjában megfonnyasztom. Ezután felöntöm 1 liter vízzel, leveskockát adunk hozzá és beletesszük a felvágott burgonyát. Miután a burgonya megfőtt, az egészet összeturmixoljuk, beleöntjük a tejfölt és a fehérbort. Újból átforraljuk és ha szükséges, megsózzuk.

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

1 adag

Teljes mennyiség

94 g

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM