Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (0 Értékelés)

peach soup sl 257608 x

Akár befőttből, akár friss barackból is elkészíthetjük el ezt az isteni krémlevest, amely forró napokon valódi felfrissülést hoz!

Nehézségi fok: könnyű

 

A recept hozzávalói (4 adag):

 

mentás narancsos barack krémleves alap

 

A recept elkészítése:

 

A barackot összeturmixoljuk, hozzáadjuk a joghurtot, a mentát, a narancs reszelt héját és a porcukor helyettesítőt. Az egészet megint jól összekeverjük, ízlés szerint még ízesítjük, majd kellő mennyiségű vizet adunk hozzá, a megfelelő sűrűség eléréséig. Betesszük a hűtőbe és jól lehűtjük tálalás előtt.

 

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Energia

Szénhidrát

Fehérje

Zsír

1 adag

97 kCal/

14,6 g

3 g

3 g

Teljes mennyiség

388 kCal/

58,4 g

12 g

12 g

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM