Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (0 Értékelés)

meggyleves24 300x225

A meggyleves igazi varázsétel, hiszen nyáron, amikor hidegen tálaljuk, kellemesen hűsít savanykás ízével, a hűvösebb napokban - akár langyosan fogyasztva - visszaidézi a meleg napsütéses napokat.

Nehézségi fok: könnyű

Időszükséglet: 20 perc

A recept hozzávalói (4 adag):

A recept elkészítése:

Ízes levet készítünk, 1 l vízbe tesszük a fahéj rudat, szegfűszeget, a citrom levét és az eritritolt és az egészet összeforraljuk. Kihalásszuk a fűszereket, beletesszük a meggyet, majd belecsurgatjuk a kevés hideg vízzel elkevert pudingport. Addig főzzük, amíg kicsit besűrűsödik a levesünk. Hidegen lehűtve, de hűvösebb napokon azonnal melegen is tálalhatjuk, minden hőmérsékleten egyaránt finom.

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Energia

Szénhidrát

Fehérje

Zsír

1 adag

35 kCal/

6 g

0,7 g

0,1 g

Teljes mennyiség

140 kCal/

24 g

2,8 g

0,4 g

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM