Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (2 Értékelés)

fahéjasszilvaleves

A fahéjtól illatos és izgalmas szilvaleves friss szilvából és befőttből is egyaránt elkészíthető, így télen sem kell lemondani róla. Az unalmas, szürke téli napokat garantáltan feldobja, és ráadásul gyorsan elkészül!

Nehézségi fok: könnyű

Időszükséglet: 15 perc

A recept hozzávalói (4 adag):

 

fahéjasszilvaleveshv

 

A recept elkészítése:

 

A befőttekről a levet 5 dl vízzel együtt egy edénybe öntjük, hozzáadjuk az eritritolt, fahéjat, citromlevet és elkezdjük melegíteni. A pudingport pár evőkanál vízzel elkeverjük és a felmelegített, megízesített folyadékhoz adjuk. Pár perc forralás után a leves besűrűsödik, ekkor beletehetjük a szilvát is, még pár perc főzés és kész is az ízes forró levesünk. Hideg téli estékre villámgyors, lélek melengető fogás.

 

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Energia

Szénhidrát

Fehérje

Zsír

1 adag

61 kCal/

11,3 g

1,5 g

1 g

Teljes mennyiség

 244

 45,2

 6

 4

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM