Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (1 Értékelés)

Nehézségi fok: könnyű

A recept hozzávalói (4 adag):

  • 30g búzadara
  • 1 evőkanál olaj
  • 1db "M"-es méretű tojás fehérjéje
  • 1 csomag petrezselyem zöld
  • 100g sárgarépa
  • 100g karalábé
  • 50g petrezselyem gyökér
  • 50g közepese vöröshagyma
  • 50g zeller
  • 300g csont
  • 1 evőkanál paradicsompüré
  • ízlés szerint delikát

A recept elkészítése:

A zöldségeket feldaraboljuk apró kockára vagy vékony karikára, és a paradicsompürével olajon megfonnyasztjuk. Megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel, felentgedjük a csontlével és a zöldségekkel puhára főzzük. Közben elkészítjük a daragaluskát: a tojás keményre vert habját, a búzadarát és egy kevés apróra vágott petrezselyet könnyed mozdulatokkal simára dolgozunk. Ha a zöldség már megpuhult, a leveshez adjuk a delikátot és beleszaggatjuk a daragaluskát.

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Energia

Szénhidrát

1 adag

135 kCal/564 kJ

12 g

Teljes mennyiség

540 kCal/2256 kJ

48 g

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM