Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (4 Értékelés)

A recept hozzávalói (4 adag):

  • 500g csirkeaprólék
  • 200g vegyes zöldség
  • 50g zöldborsó
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 2-3 szál zöldpetrezselyem
  • 2 evőkanál paradicsompüré
  • 1 teáskanál édes pirospaprika
  • olaj
  • 2 evőkanál liszt

A recept elkészítése:

Az apróra vágott vöröshagymát megfonnyasztjuk az olajon, rátesszük a paradicsompürét, a sót, a zöldborsót, a csirkeaprólékot, a kockára vágott zöldségeket, majd fedő alatt pároljuk. Ha már majdnem puha és a levét elfőtte, megszórjuk liszttel, gyengén megpirítjuk, ráhintjük az apróra vágott zöldpetrezselymet és a paprikát, majd felengedjük vízzel és puhára főzzük.

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Energia

Szénhidrát

Fehérje

Zsír

1 adag

130 kCal/546 kJ

8,4 g

12,1 g

5,2 g

Teljes mennyiség

520 kCal/2184 kJ

33,6 g

48,4 g

20,8 g

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM