Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (0 Értékelés)

almakrémleves

Ha már nem akarunk több almás pitét sütni, de még van fonnyadó almánk, akkor érdemes kipróbálni ezt az isteni krémlevest! Nyáron hűsít, télen felmelegít.

Nehézségi fok: könnyű

Időszükséglet: 30 perc

A recept hozzávalói (4 adag):

 

 

A recept elkészítése:

 

Az almákat megmossuk, megpucoljuk, megszórjuk a fahéjjal és szegfűszeggel fűszerezett liszttel és felengedjük annyi vízzel, hogy kb. 2 ujjnyira ellepje az almát. Beleszórjuk az eritritolt és kevés citromlevet öntünk hozzá. Amikor megpuhult az alma, az egészet összeturmixoljuk, ha kell, utólag alakítunk az ízén. Hidegen és melegen is nagyon finom.

 

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Energia

Szénhidrát

Fehérje

Zsír

1 adag

80 kCal/

10 g

3 g

1,4 g

Teljes mennyiség

320 kCal/

40 g

12 g

5,6 g

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM