Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Köretek - receptek cukorbetegeknek

A brokkoli az egyik legegészségesebb zöldség, és számtalan módon lehet elkészíteni. Fokhagymával kombinálva nem csak egy nagyon egészséges, de rendkívül finom ételt készíthetünk, amely akár köretként, akár önmagában is fogyasztható.

Speciálisan cukorbetegek számára kifejlesztett DIABET-MIX linzerliszt-keverékkel készült, csökkentett szénhidrát tartalmú tészta.

A recept egyes alapanyagait tekintve talán furcsa is lehetne,de ez a recept jól példázza, hogy a cukorbeteg diétába sok minden belefér - természetesen mértékkel. Ez a recept garantáltan bekerül a kedvencek közé!

A karalábé egész évben frissen is beszerezhető zöldség, amely ásványi anyagokban meglepően gazdag. Készíthetünk belőle levest, egytálételt, körete vagy akár salátát is. Feltétlenül hasznosítsuk a levelét! Nyersen összevágva tegyük salátába, vagy készítsünk vele vajas-túrós krémet. Együttfőzhetjük a gumóval bármilyen ételben. Felmagzott karalábénk sárgás virágbimbóit salátába tehetjük.

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM