Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (1 Értékelés)

A frappé eredetileg instant kávéporból készített, tejporral és cukorral ízesített, mixerrel habosra kevert jéghideg hosszúkávé. Görögországból származik, ahol mára már nemzeti kávévá vált. Kávé helyett gyümölccsel készített számtalan változata világszerte igen népszerű hűsítő ital, amely íze és hatása mellett megjelenésében is elismerést vált ki mindenkiből.

Nehézségi fok: nagyon könnyű

Időszükséglet: 10 perc

A recept hozzávalói (4 adag):

  • 150gr cukormentes, édesítőszerrel készült eperfagylalt
  • 300gr feldarabolt fagyasztott vagy friss eper
  • 500ml alacsony zsírtartalmú tej
  • 1 db vaníliarúd kikapart belseje

A recept elkészítése:

A hozzávalókat öntsük egy tálba és magas sebességen jól turmixoljuk össze. 4 egyenlő részre osztva hosszú nyakú 3-4 dl-es pohárban kínáljuk, szívószállal.

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Szénhidrát

1 adag

25 g

Teljes mennyiség

100 g

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM