Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (2 Értékelés)

Hűsítő turmix különlegesség, amely a szezonban friss eperből készíthető, de a fagyasztott gyümölcsből is nagyon finom!

Nehézségi fok: nagyon könnyű

Időszükséglet: 10 perc

A recept hozzávalói (4 adag):

  • 4 evőkanál citromlé,
  • 2 dl evőkanál narancslé,
  • 2 dl natúr joghurt,
  • 2 dl tej,
  • 4 evőkanál édesítőpor,
  • jégkocka

A recept elkészítése:

Az epret hagyjuk kiengedni, és turmixban pépesítjük. Az eperturmixhoz keverjük a citrom- és narancslevet, valamint a joghurtot és a tejet. Az édesítőporral édesítjük, és poharakba töltjük négy egyenlő adagra osztva. Egy-egy jégkockát teszünk az italba, és tálaljuk.

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Szénhidrát

1 adag

26 g

Teljes mennyiség

104 g

A szénhidráttartalom a felhasznált édesítőpor függvényében változhat!

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM