Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (7 Értékelés)

A recept hozzávalói (4 adag):

  • 1kg kelkáposzta
  • 40dkg darált sertéslapocka
  • 5dkg rizs
  • 1 közepes fej vörösahagyma
  • olaj
  • 1 teáskanál pirospaprika
  • 2dl tejföl
  • őrölt bors
  • majoranna
  • fokhagyma

A recept elkészítése:

A kelkáposztát sós vízben megfőzzük, a rizst puhára pároljuk. Az apróra vágott vöröshagymát olajon megfonnyasztjuk és rátesszük a darált sertéshúst, fűszerezzük és fedő alatt megpároljuk. A kelkáposzta felét kizsírozott jénai tálba fektetjük és egyenletes magasságúra igazítjuk, rátesszük a fűszerezett húst, harmadik rétegként a párolt rizst, majd az egészet befedjük a maradék kelkáposztával. A tejfölt elkeverjük a pirospaprikával és a kelkáposzta tetejére locsoljuk. Középmeleg sütöben világos színűre sütjük.

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Energia

Szénhidrát

Fehérje

Zsír

1 adag

326 kCal/1369 kJ

18 g

24,7 g

17,6 g

Teljes mennyiség

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM

A kategória recepjtei