Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (0 Értékelés)

Csőbensülthalfilé

A halfogyasztásnak számos jótékony hatását ismerjük, a rendkívül egészséges mediterrán diéta alapvető alkotó eleme. Ez a csőben sütve elkészített változat nagyon egyszerű és rendkívül ízletes. És hogy mit jelent a csőben sütve? Tulajdonképpen semmi mást, mint hogy egy tepsibe fektetett étel felső rétegét barnára pirítjuk a sütőben.

Nehézségi fok: könnyű

Időszükséglet: 30 perc

A recept hozzávalói (4 adag):

 

  • 60 dkg tengeri halfilé
  • 15 dkg trappista sajt
  • 5 dkg liszt
  • 5 evőkanál olíva olaj
  • ½ db citrom

 

A recept elkészítése:

 

A halfilét gyengén megsózzuk, lisztbe forgatva olíva olajban elősütjük úgy, hogy a közepe félig nyers maradjon. A félig sült halszeleteket tűzálló tálba helyezzük, beborítjuk a vékony szeletekre vágott sajttal, és előmelegített sütőbe tesszük, de csak addig, míg ráolvad a sajt. Tálaláskor citrom karikákkal díszítjük.

 

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Energia

Szénhidrát

Fehérje

Zsír

1 adag

420 kCal/

10 g

41,3 g

22,5 g

Teljes mennyiség

1680 kCal/

40 g

165,2 g

90 g

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM

A kategória recepjtei