Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (1 Értékelés)

brokkolis vagdalt

Önmagában vagy körettel tálalva remek nyári fogás!

Nehézségi fok: közepes

 

A recept hozzávalói (4 adag):

  • 40 dkg sovány sertéshús, darálva .
  • 1 db zsemle
  • 1 db tojás
  • őrölt bors
  • konyhasó
  • fűszerpaprika
  • fokhagyma (zúzott)
  • 25 dkg brokkoli

A recept elkészítése:

A brokkoli rózsákat enyhén sós vízben főzzük, majd szűrjük le. A darálthúst dolgozzuk össze a vízben előáztatott és kinyomkodott zsemlével, a tojással és a fűszerekkel. Készítsük el egyben sült vagdaltnak úgy, hogy a közepébe rakjuk a brokkoli rózsákat. Tegyük a vagdalthúst tepsibe helyezett alufóliára, és előmelegített sütőben süssük meg. Ha kissé kihűlt, szeleteljük fel.

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Energia

Szénhidrát

Fehérje

Zsír

1 adag

237 kCal/

9,9 g

25,7 g

9,38 g

Teljes mennyiség

948 kCal/

40 g

102,8 g

37,5 g

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM

A kategória recepjtei