Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (0 Értékelés)

A recept hozzávalói (6 adag):

  • 360g marhalapocka
  • 600g burgonya
  • 300g vegyes zöldség
  • 3dl olaj
  • 120g vöröshagyma (közepes fej)
  • 12g fokhagyma (4-5 gerezd)
  • fél kávéskanál köménymag
  • 12g paprika
  • 120g lecsó

A recept elkészítése:

A kockára vágott marhahúst az apróra darabolt vöröshagymával megfuttatjuk az olajon, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a finomra vágott köménymagot. Megszórjuk a pirospaprikával, sózzuk, és kevés lében majdnem puhára pároljuk. Ekkor hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát, zöldséget, lecsót, majd felengedjük vízzel, és puhára főzzük.

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Energia

Szénhidrát

Fehérje

Zsír

1 adag

230 kCal/966 kJ

26 g

15,3 g

608 g

Teljes mennyiség

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM

A kategória recepjtei