Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (4 Értékelés)

Akár friss, akár mélyhűtött szederből készítjük ezt a könnyű süteményt, különleges ízharmóniája miatt sok rajongója akad majd azok között, akik megkóstolják.

A recept hozzávalói (23 darab):

A recept elkészítése:

Az átszitált lisztet összekeverjük a sütőporral és a fruktózzal, hozzáadjuk a tojást, a vaníliás cukrot, a kakaóport, a tejet és a megolvasztott vajat és nagyon alaposan összekeverjük. Óvatosan beleforgatjuk a megmosott, lecsepegtetett szedret és muffinformába kanalazzuk. Közepesen meleg sütőben kb. 20 percig sütjük.

A szederről és a többi bogyós gyümölcsről részletesen is olvashat cikkünkben: Bogyós gyümölcsök

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Szénhidrát

1 darab

16 g

Teljes mennyiség

368 g

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM