Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (5 Értékelés)

négus

A sütésben kevésbé gyakorlottak is garantált sikert érhetnek el, ha elkészítik ezt a finom kakaós süteményt, amelynek illata még nagymamáink konyhájára emlékeztet.

A recept hozzávalói (24 darab):

A recept hozzávalói a mázhoz:

a tetejére

A recept elkészítése:

A tésztáhozvalókat alaposan összedolgozzuk, majd kizsírozott tepsibe (37*21cm) öntjük. Előmelegített sütőben közepes hőmérsékleten készre sütjük. Közben a mázhoz valókat jól összekeverjük és az elkészült, még forró tészta tetejére kenjük. A Diabeta fruktózt összekeverjük a kókuszreszelékkel és a mázas tésztára hintjük. Ha kihűlt, a süteményt 24 kockákra vágjuk.

100g sütemény kb. 39,4g szénhidrátot tartalmaz

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Szénhidrát

1 darab

18 g

Teljes mennyiség

433 g

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM