Speciálisan cukorbetegek számára kifejlesztett DIABET-MIX linzerliszt-keverékkel készült, csökkentett szénhidrát tartalmú sütemény.
A hagyományos módon készíthetjük a tésztát, a hozzávalókból jól nyújtható tésztát gyúrunk. Kb. egy óra pihentetés után elnyújtjuk a tésztát 3 mm vastagra. Szaggatjuk és előmelegített, közepes hőmérsékletű sütőben készre sütjük. Két darab süteményt összeragaszthatunk diabetikus vagy cukor nélkül készített lekvárral, vagy egyéb a diétának megfelelő krémmel, csokoládéval. Ügyeljünk arra, hogy a töltelék is megfeleljen a diétának!
A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!
1 adag
Teljes mennyiség