Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (10 Értékelés)

A recept hozzávalói (30 darab):

  • 6 db tojás
  • 18 dkg liszt
  • 8 dkg fruktóz
  • 1 csomag sütőpor

Öntet:

A recept elkészítése:

A 6 tojásból piskótát készítünk. Amíg sül, elkészítjük az öntetet. A margarint a rummal, a tejjel, a kakaóval és az édesítővel sűrűre főzzük. A tésztát kockákra vágjuk. A kihűlt tésztát belemártogatjuk az öntetbe, majd a kókuszreszelékbe forgatjuk.

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Energia

Szénhidrát

Fehérje

Zsír

1 darab

104 kCal/434 kJ

7,2 g

2,2 g

7,3 g

Teljes mennyiség

3649 kCal/15208 kJ

253 g

78,8 g

258,4 g

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM