Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (3 Értékelés)

A recept hozzávalói (40 darab):

  • 20 dkg liszt
  • 10 dkg Delma light margarin
  • 1db tojás
  • 5 dkg fruktóz
  • 10 dkg kókusz reszelék
  • zöld ételfesték

A recept elkészítése:

Az alapanyagokat a kókuszreszelék kivételével jól összedolgozzuk. Hideg helyen pihentetjük. Vékonyra kinyújtjuk, és fenyőfa kiszúróval kis fenyőfákat készítünk. Kikent sütőlemezre rakjuk, megkenjük tojásfehérjével és megszórjuk a kókusz reszelékkel. Lassan sütjük.

Összes tápanyagtartalom: 7150 kJ/1718 kcal, fehérje: 33,3g, zsír: 84,9g, szénhidrát: 200,4g

1 db tápanyagtartalma: 178 kJ/42 kcal, fehérje: 0,8g, zsír: 2,1g, szénhidrát: 5g

A receptet Székelyné Gondos Karolina küldte

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Energia

Szénhidrát

Fehérje

Zsír

1 darab

42 kCal/175 kJ

5 g

0,8 g

2,1 g

Teljes mennyiség

1718 kCal/7150 kJ

200,4 g

33,3 g

84,9 g

A recept forrása: Székelyné Gondos Karolina

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Hozzászólások   

0 # Bartus Zsuzsanna 2014-12-03 10:17
Üdvözlöm!Kérdez ni szeretném hogy ezt a süteményt mennyi ideig és hány fokon kell sütni?Az ovodába jár egy kislány is aki cukorbeteg és miatta szeretnék ilyet sütni.Köszönöm a válaszát!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM