Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (0 Értékelés)

gyümölcsös kosárka

Remek nyári - vagy akár téli, ha fagyasztott gyümölcsből készítjük - vendégváró desszert, megéri egy kicsit több időt eltölteni az elkészítésével!

Nehézségi fok: könnyű

Időszükséglet: 100 perc

A recept hozzávalói (28 darab):

 

 

A recept elkészítése:

 

Az omlós tésztához a hideg vajat, eritritolt, liszteket pár perc alatt, kézzel, vagy géppel morzsás állagúra dolgozzuk, hozzáadjuk a tojást, összegyúrjuk és fóliába csomagolva fél órára hűtőbe tesszük. Miután kivesszük, kis diónyi golyókat formázunk belőle, egyenként a formákba nyomkodjuk a tésztákat, villával megszurkáljuk, és üresen, 180 fokos előmelegített sütőben megsütjük kb. 10-15 percig. Közben elkészítjük a vanília pudingot és hagyjuk hűlni. A krémet a kosárkákba töltjük, és a ribizlivel díszítjük.

 

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Energia

Szénhidrát

Fehérje

Zsír

1 darab

106 kCal/

5 g

3,6 g

7,3 g

Teljes mennyiség

2968 kCal/

140 g

100,8 g

204,4 g

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM