Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (6 Értékelés)

A citrom mindig könnyen hozzáférhető, egészséges és olcsó. Utánozhatatlanul frissítő ízét és illatát hordozza ez a süti. Készítse el receptünk alapján, nem fog csalódni benne!

Nehézségi fok: könnyű

A recept hozzávalói (20 szelet):

A recept elkészítése:

A vajat felolvasztjuk és lehűtjük, majd hozzáadjuk a Canderel édesítő port, a Cyroma vaníliás ízű fruktózt, a tojásokat, a sót, a citrom héját és egy citrom levét. A kétféle lisztet átszitáljuk, és összekeverjük a sütőporral, majd apránként a tésztához adjuk. A tésztát őzgerinc formába öntjük, előmelegített sütőbe 180°C fokon (gázsütő hatos fokozat) a középső rácson kb. 1 órán keresztül sütjük. Ha kész, a formában hagyjuk hűlni 10 percen keresztül, majd kiborítjuk. A máz elkészítése: sűrű krémmé keverjük a másiki citrom levét, lereszelt héját és a Cyroma citromhéj ízű fruktózt, majd bevonjuk vele a sütemény tetejét.

100g sütemény kb. 32,7g szénhidrátot tartalmaz

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Szénhidrát

1 szelet

11,3 g

Teljes mennyiség

226 g

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM