Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Édes sütemények - receptek cukorbetegeknek

Almáskosárka

Ez a desszert nem csak nagyon finom, hanem igazán látványos is. Már sütés közben kellemes almás-fahéjas illat lengi be a konyhát, így mindenki alig várja majd, hogy elkészüljön! Megéri ráfordítani a 2*30 percet!

Ha édességre vágyunk, de nincs sok időnk vagy kedvünk órákig a konyhában sürgölődni, akkor a legegyszerűbb, ha bekeverünk egy jól bevált muffintésztát. A túró és az alma igazán különlegessé teszi ezt a kedves és elronthatatlan süteményt.

A banán a legkedveltebb déligyümölcs, remek kálium és B6 vitamin forrás, de magas a rost-, C-vitamin-, magnézium- és biotin tartalma is. Receptünk egy igazán finom különlegesség, mivel azonban más gyümölcsökhöz képest a banán kevésbé lédús, ezért sajnos több kalóriát és több cukrot tartalmaz.

A citrom mindig könnyen hozzáférhető, egészséges és olcsó. Utánozhatatlanul frissítő ízét és illatát hordozza ez a süti. Készítse el receptünk alapján, nem fog csalódni benne!

muffin

Nem véletlenül divatos manapság nálunk is a muffin: receptünk könnyen, gyorsan elkészíthető, garantált a siker, sőt az elkészült süteményt lefagyaszthatjuk, és bármikor felmelegíthető a mikróban. Érdemes tehát nagyobb adagot sütni, mert biztosan a család kedvence lesz.