Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (1 Értékelés)

Gyömülcsös eperpuding

Ha egy nagyon gyors desszertre vágyunk, akkor érdemes egy könnyű pudingot készíteni. És hogy ne a megszokott, kissé unalmas megjelenés legyen, feldobhatjuk gyümölccsel, díszíthejük menta levéllel vagy elkészíthetjük valamilyen különleges formájúra.

Nehézségi fok: könnyű

Időszükséglet: 20-30 perc

A recept hozzávalói (4 adag):

 

 

A recept elkészítése:

 

Kevés hideg tejjel a pudingport keverjük ki, majd a maradék tejet hozzáadva, folytonos keverés mellett forraljuk addig, míg besűrűsödik, majd ízesítsük tetszés szerinti édesítőszerrel. Töltsük a pudingot hideg vízzel kiöblített tálkákba, vagy poharakba, és hűtsük le. Díszíthetjük a pudingot a poharakban is, vagy kihűlés után tányérra borítva.

 

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Energia

Szénhidrát

Fehérje

Zsír

1 adag

129 kCal/

18,1 g

5,5 g

2,3 g

Teljes mennyiség

516 kCal/

72,4 g

22 g

9,2 g

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés