Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Szakácskönyvünk újdonságaiból:

1 1 1 1 1 (0 Értékelés)

grillezett gyümölcsök

Akár friss gyümölcsből, akár befőttből készülnek, remek desszertfogás a grillezett gyümölcs, amelyet jó társaságban - családdal, barátokkal együtt - igazán élvezetes készíteni és fogyasztani is!

Nehézségi fok: könnyű

Időszükséglet: 15 perc

A recept hozzávalói (4 adag):

 

 

A recept elkészítése:

 

Az ananászt felbontjuk, felszeleteljük, a közepét kivágjuk. A barackot lecsepegtetjük, feldaraboljuk. Ha nem vagyunk olyan szerencsések, hogy azon kevesek közé tartozunk, akiknek van kertje és komplett grillfelszerelése, akkor a konyhában, egy serpenyőben is könnyedén elkészíthetjük ezt a desszertet. Egy serpenyőben felmelegítjük a mézpótlót, és beletesszük a gyümölcsöt, itt is figyeljünk, hogy egyszerre ne kerüljön bele sok. Várjunk pár percet mielőtt megfordítanánk, legyünk türelmesek, ha folyton forgatjuk szét fog esni a gyümölcs. Akkor van kész, ha szép barna bevonat lesz a mézpótlótól a felületén.

 

A recept tápanyagtartalma:

A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni!

 

Energia

Szénhidrát

Fehérje

Zsír

1 adag

81 kCal/

19 g

1 g

0,2 g

Teljes mennyiség

324 kCal/

76 g

4 g

0,8 g

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés