Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Az e heti menü a nagy melegre való tekintettel nem tartalmaz húst, viszont annál több friss zöldséget. Ezzel jelentősen növelhetjük a rostbevitelt, ami elősegíti a megfelelő emésztést, és az sem elhanyagolható szempont, hogy nagyon finom fogásokról van szó.

Ezen a hétvégén egy igen tartalmas főmenüt és utána frissítő desszertként gyümölcssalátát javaslunk készíteni felhasználva jónéhányat a finomabbnál finomabb szezonális gyümölcsök közül.

Ezen a hétvégén igazi nyári fogást ajánlunk. Igaz, hogy az elkészítés egy kicsit időigényes, de mindenképpen megéri, hiszen a jól bevált rántott hal mellé egy különleges salátát kínálunk, ami nagyon finom és akár önmagában is fogyasztható.

Ezen a hétvégén nagy klasszikusokat válogattunk egybe. Külön-külön is fogyaszthatók akármelyik étkezésen.

Ezen a hétvégén a főleg hagyományos ízvilágot kedvelőknek szeretnénk a levessel kedveskedni, amit egy kicsit megbolondított desszerttel egészítettünk ki. Mindkét fogás biztos befutó!

Ezen a hétvégén a klasszikus frissensült mellé egy egyszerű, de nagyszerű desszertet kínálunk. Minden szempontból komplett összeállítás, amit egyszerűen és gyorsan elkészíthetünk.

E heti receptjeinkhez már felhasználhatjuk a kiskertünk friss terméseit - borsót, paradicsomot -, de érdemes a piacra is kisétálni a primőr alapanyagokért. Igazi késő tavaszi menüsor, kívánjuk, hogy az időjárás is így gondolja!

Erre a hétvégére hagyományos fogásokból álló menüsort állítottunk össze. Megéri a ráfordított időt, hiszen rendkívül finom és laktató ételsor kerülhet az asztalra.