Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

E heti menünk összeállításakor a legfőbb szempont az időtakarékosság volt. Remélhetőleg sikerült ízletes ételsort átadni!

Lassan gondolnunk kell a tavaszra, amikor lekerül rólunk a sok réteg ruha, amely most még jótékonyan eltakarja az ünnepek során felszedett kilóinkat. E heti menüsorunkkal elkezdjük felszámolni a felesleget.

E heti receptünk kímélő, ám igazi ízkavalkád. Az ünnepeket után bizonyára jólesnek ezek a könnyedebb fogások, főleg, hogy viszonylag kevés időráfordítással elkészíthetjük.

Az e heti menüsor csak szénhidrátban lesz diétás, de a magyar konyhából nem hiányozhat a rántott hús!

E heti memnüsorunkból ugyan kimarad a leves, de helyette egy közkedvelt desszerttel tudjuk biztosítani a szükséges szénhidrátmennyiséget úgy, hogy a főételünk egy igen egészséges és szép fogás.

A vadas nem tartozik a legegyszerűbben és leggyorsabban összedobható fogások közé, de időnként azért érdemes nekifutni. És ha megszületett az ötlet, hogy a hétvégén vadas marhát készítsünk, akkor azt már néhány nappal előtte érdemes elkezdeni, különben nem pácolódik elég ideig, és nem lesz igazán finom.

Ha már unalmas a húsleves, és mindenképpen vágyunk valami nagyon finomra, akkor érdemes kipróbálni legújabb receptjeinket. Biztosan nem fog csalódni!

Az eheti fogáshpz egy salátát érdemes csak készíteni, és felejzhetetlen étrend kerülhet az asztalra.

A hét menüje

Minden héten új menü, részletes leírással, tápanyag számítással és bevásárlólistával. Szerdán küldjük, hogy a hétvégi bevásárlásból nehogy kimaradjon valami!

FELIRATKOZOM