Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

A mostani hétvégére a húsvét utáni bőséges étkezések levezetőjeként könnyebb menüt állítottunk össze, ezzel is kímélve egyrészt gyomrunkat, másrészt elkezdve az odafigyelést a súlyunkra.

Ezen a hétvégén egy olyan menüt készítünk, amelynek elemei külön-külön is tálalhatók akár előételnek, akár köretként, könnyű vacsorának vagy éppen ebédnek.

Ezen a hétvégén már a hivatalosan és igazából is beköszöntött tavaszt ünnepeljük két könnyen elkészíthető, vidám színekben pompázó és nem utolsósorban nagyon finom fogással

Ezen a hétvégén halas fogás lesz terítéken, amely csőben sülve készül el. Előtte friss zöldségekből próbáljuk elkészíteni a levest annak érdekében, hogy testünk-lelkünk egyformán érezze a tavaszt!

Ezen a hétvégén a hagyomásnyos ízek közé igyekszünk becsempészni manapság reformként is emlegetett alapanyagot. Bátran próbáljuk ki a hajdinát, és feltétlenül figyeljük meg a hatását! A cukorbeteg étrendben igen preferált köret, érdemes kipróbálni és rászokni! A jó idő és a hamarosan megjelenő friss zöldségek kedveznek a salátafogyasztásnak, kezdjük el minél hamarabb!

Ezen a hétvégén - nagyon várva a tavaszt - egy mediterrán fűszerezésű fogást ajánlunk kiegészítve egy nem hagyomásnyos deszerttel.

A fahéjjal megbolondított gyümölcsleves különlegessége nagyon jól kiegészíti a párolással készült második fogás egyszerűségét.

Ezen a hétvégén egy egyszerű, ám annál különlegesebb fogást javaslunk az örökzöld gyümölcssalátával megkoronázva. Érdemes kipróbálni az édesburgonyát, mert méltán körözi a burgonyafogyasztást számost országban!