Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

E heti receptjeinkhez már felhasználhatjuk a kiskertünk friss terméseit - borsót, paradicsomot -, de érdemes a piacra is kisétálni a primőr alapanyagokért. Igazi késő tavaszi menüsor, kívánjuk, hogy az időjárás is így gondolja!

Erre a hétvégére hagyományos fogásokból álló menüsort állítottunk össze. Megéri a ráfordított időt, hiszen rendkívül finom és laktató ételsor kerülhet az asztalra.

Egy finom székelygulyás bármikor feldobja a napunkat, ezért fontos, hogy legyen egy igazi jó receptünk az elkészítéséhez.

Ezen a hétvégén egy elronthatatlan brokkoli levest készítünk, és betekintünk a kínai konyha híresen jó szecsuáni ízvillágába.

A mostani hétvégére a húsvét utáni bőséges étkezések levezetőjeként könnyebb menüt állítottunk össze, ezzel is kímélve egyrészt gyomrunkat, másrészt elkezdve az odafigyelést a súlyunkra.

Ezen a hétvégén egy olyan menüt készítünk, amelynek elemei külön-külön is tálalhatók akár előételnek, akár köretként, könnyű vacsorának vagy éppen ebédnek.

Ezen a hétvégén már a hivatalosan és igazából is beköszöntött tavaszt ünnepeljük két könnyen elkészíthető, vidám színekben pompázó és nem utolsósorban nagyon finom fogással

Ezen a hétvégén halas fogás lesz terítéken, amely csőben sülve készül el. Előtte friss zöldségekből próbáljuk elkészíteni a levest annak érdekében, hogy testünk-lelkünk egyformán érezze a tavaszt!