Diab-Pont Konyha

nálunk minden a cukorbetegekről szól

A vadas nem tartozik a legegyszerűbben és leggyorsabban összedobható fogások közé, de időnként azért érdemes nekifutni. És ha megszületett az ötlet, hogy a hétvégén vadas marhát készítsünk, akkor azt már néhány nappal előtte érdemes elkezdeni, különben nem pácolódik elég ideig, és nem lesz igazán finom.

Ha már unalmas a húsleves, és mindenképpen vágyunk valami nagyon finomra, akkor érdemes kipróbálni legújabb receptjeinket. Biztosan nem fog csalódni!

Az eheti fogáshpz egy salátát érdemes csak készíteni, és felejzhetetlen étrend kerülhet az asztalra.

Hűvös őszi napokra mi mást ajánlhatnánk, mint egy tál melengető levest és hozzá a nagymamáink ízvilágát felidéző fogást egy kicsit modernizálva.

Ezen a hétvégén még visszacsempésszük a nyarat egy mediterrán hangulatú főétellel, de a desszert már egyértelműen az őszt idézi.

Az iskolakezdés utáni valódi első hétvégére egy kiadós menüsort állítottunk össze, mert mindannyiunknak szükségünk van egy kis energia-tartalékra az elkövetkező időszakban.

Erre a hétvégére egy ősrégi ám mindig aktuális klasszikust ajánlunk a mindenki által kedvelt salátával.

Erre a hétvégére egy hagyományosnak mondható menüsort állítottunk össze, hogy eloszlassuk azt a tévhitet, hogy a cukorbeteg diéta valami különleges dolgot takar. Mindössze arról van szó, hogy a helyes arányban összeállítot, megfelelő mennyiségű ételt fogyasszuk és természetesen ne felejtkezzünk meg a folyadékbevitelről sem!